mypic.gif - 22.6 K

Nenad Gambiroža
Personal Home Page


Sadržaj


Lični podaci

Neću mnogo da pričam o sebi. Trenutno radim kao operater u RCUBu od tamo neke 1991 ili 1992 (davno je to bilo). Za one koje interesuje koliko imam godina, reći ću samo da sam rođen 11.06.1969. godine u Beogradu.

Idi na Sadržaj

Interesovanja i hobi

Kinologija
Ko nema psa, odnosno, ko nije nikad imao psa nikad neće razumeti zašto smo toliko opsednuti svojim kućnim ljubimcima. Eto, ja sam prvo napravio prezentaciju o svom Kosti, inače dalmatinac, pa onda o sebi. kosta.gif - 4.0 K
Moj Kosta
Biciklizam
Nisam baš fanatik, ali bickl vozim i zimi i leti (kad god imam slobodnog vremena). Vozim planinski bicikl, ali ne volim da divljam po planinskim predelima, jer sa mnogo lako prlja (lanac, menjači, bandaši...), a posle mi treba mnogo više vremena da ga očistim.
Outdoors
Ovde spadaju svi sportovi u kojoj su samo dva igraca: covek (ili vise njih) i priroda. Završio sam 1995 početni kurs GSSa (Gorska služba sapasavanja). To je jedna gomila "budala" koja se bavi svim i svačim: alpinizmom, planinarstvom, speleologijom, ronjenjem, slobodnim penjanjem, paraglajdingom, pranjem prozora ... Ove godine sam propustio kurs iz speleologije i alpinizma, ali ću ih završiti što je pre moguće. Nadam se da ću jednog dana završiti kurs ronjenja, tj. kada mi to budu okolnosti (DM) dozvolile.
Idi na Sadržaj

Gde možete da me nađete

Ulica i broj
Vojvode Bogdana 21/44

Belgrade, 11000
Serbia
Yugoslavia

Elektronska pošta
Ko želi može da mi piše

Web adresa
Licna prezentacija

Telefon na poslu
+381-11-434-596

FAX broj
Moze: +381-11-424-922

Telefon kod kuće
+381-11-424-922
Idi na Sadržaj

Korisne stvari

Korisne stvari
Idi na Sadržaj

E-Mail Me!

Prošto obožavam kada dobijam E-mail! molim Vas recite mi šta mislite o mom home page. Svaka kritika je dobro dosla!

Idi na Sadržaj

Poslednja promena: 22.05.1997.